Persoane interesate

marți, 2 decembrie 2008

Semnul Fiarei

SEMNUL FIAREI

Sant multe presupuneri in ce priveste acest semn,dar putem fi siguri un lucru.Ca oricine primeste aceasta marca a fiarei este (pierdut).Odata ce ai primit(marca 666)nu mai este cale de intoarcere.Nu vei mai pute fi iertat sin u vei mai avea inca o sansa.Nu vei mai fi salvat din acel moment si vei fi(pierdut definitiv)Nici san u te gandesti ca:Dumnezeu o sa inteleaga:El o sa ma ierte chiar daca am luat(semnul)El are mila de mine sin u vrea ca eu sa-mi pierd viata.Nu trebuie sa-mi fac griji ,mai pot fi salvat. NU NU Gresit!!!!!!!

Daca vei primii acest semn(666) pe frunte sau pe mana ta,esti(pierdut).Tu nu o sa mai poti fi salvat!Tu ti-ai dat viata(fiarei) in acel moment.O sa fie timpuri grele si presiuni mari cand se cere ca acest semn sa fie primit de oameni.O sa para probabil ca este singurul lucru care te va tine in viata in timpul acela si multe probleme se vor rezolva daca primesti(semnul).Mare presiune o sa fie asupra ta ca sa primesti acest semn cum ar fi,(tortura sa-ti pierzi viata,iti vei pierde copii,sa-ti ia lucrurile tale,casa,reputatia,sa ti se taie mainile,libertatea etc)Profetii ne-au avertizat ca diavolul nu o sa-i lasa usor pe acestia care nu primesc semnul ci o sa fie chinuiti teribil si torturati ca sa-I faca sa primeasca marca lui.Fara acest semn nu vei mai putea cumpara sau vinde nimica.In timpul acela fi pregatit sa-ti dai viata mai bine decat sa primesti semnul satanei.Nu te compromite si nu face aceasta greseala fatala de a primii semnul.Chiar si cei credinciosi o sa fie condamnati pentru eternitate de catre Dumnezeu.Dar pentru acestia care refuza sa primeasca(semnul fiarei) sis ant omorati pentru credinta lor este nadejde.
Apocalipsa :STUDIATI BINE
Parintele Diacon Gheorghe Cazacu spre instiintare a adevarului.

Si am vazut tronuri si celor ce sedeau pee le li s-a dat sa faca judecata.Si am vazut sufletele celor taiati pentru marturia lui Isus si pentru cuvantul lui Dumnezeu,care nu s-au inchinat fiarei,nici chipului ei,si nici nu au primit semnul ei pe fruntea si pe mana lor.Si ei au inviat si au imparatit cu Hristos mii de ani

Grija celor cuprinsi de Bogatie.

3 comentarii:

Ingerul tau spunea...

Acest text este foarte frumos si inspirat. Dumnezeu sa va sustina si inspire in continuare !

CAZACU GHEORGHE spunea...

Asai Sora Draga Va multumesc Pentru Comentariu, mai treceti si alta data pe aici usa casei mele este deschisa pentru toti .

razvan spunea...

Imi permit cu umilinta sa postez o interpretare a catorva pasaje din Apocalipsa lui Ioan.

APOCALIPSA

1. Fiara pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire. Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta – BISERICA CATOLICA - UE - G7.
ARGUMENTE :

Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi - GRUPUL CELOR 7 TARI INDUSTRIALIZATE - deasupra cărora şade femeia – BISERICA CATOLICA - UE.
2. Dar sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme.

CEI 7 IMPARATI SUNT CEI SAPTE PRIM MINISTRII AI CELOR 7 TARI INDUSTRIALIZATE : Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia si Japonia).

3. Cinci tari au cazut din cauza crizei financiare din America si Europa: Germania, SUA, Franta, Marea Britanie si Italia.” Unul mai este”: Canada nu a fost afectata de criza financiara.”Celalalt inca nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme ».Este vorba de Japonia care inca nu a ajutat financiar America si Europa, dar care va ajuta, insa va fi exclusa din planul globalizarii, va fi inlaturata, va sta putina vreme.

Ministrii economiei si finantelor ai tarilor G7 au declarat ca “s-au angajat sa ia masuri decisive si sa se foloseasca de toate mijloacele disponibile” pentru a face fata crizei financiare si au anuntat un plan in cinci puncte pentru pentru a scoate economia mondiala din criza, anunta BBC. Ministrii economiei si finantelor si guvernatorii bancilor centrale din tarile G7 s-au reunit vineri, la Washington, in plina accelerare a crizei care face ravagii pe pietele financiare din intreaga lume.

Dupa inchiderea burselor, Grupul celor 7 a declarat ca este nevoie de adoptarea unor “masuri urgente” pentru a stabiliza sistemul financiar din intreaga lume. Reprezentantii G7 au precizat ca analizeaza diverse mijloace pentru a preveni falimentul celor mai importante institutii financiare si au asigurat ca bancile pot atrage capital si din surse publice, si din surse private.

La intalnirea din capitala americana au participat ministrii economiei si finantelor si guvernatorii bancilor centrale din tarile G7 (Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia si Japonia).

Japonia va propune G7 crearea unui fond de urgenta de circa 200 miliarde de dolari (146 miliarde de euro) pentru a imprumuta tarile mici afectate de criza financiara mondiala, scrie vineri presa japoneza citata de AFP.
SURSA: EXTRAS DIN HOTNEWS.RO

4. Şi fiara care era şi nu mai este - este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire.

AL OPTULEA IMPARAT ESTE RUSIA CARE S-A ALATURAT GRUPULUI G7.

“Intrunirea ministrilor de finante si a guvernatorilor bancilor centrale din grupul G7 plus Rusia a dus la crearea unui plan de actiune pentru stabilizarea pietelor financiare. Stategia prezentata publicului, structurata in cinci puncte majore, nu a oferit insa si detalii asupra modului de implementare ».
SURSA : EXTRAS ARTICOL – ALEXANDRA POPA – http://WWW.CONSO.RO

5. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara.

Dupa umila mea parere, cei zece imparati sunt urmatoarele state : Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia, Japonia, Rusia, China si Vatican.

6. Aceştia au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei - BISERICII CATOLICE SI UE.
7. Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El - chemaţi şi aleşi şi credincioşi.

Urmarile crizei financiare vor fi devastatoare.Oamenii vor declansa revolte ne mai intalnite impotriva guvernelor tarilor mentionate, datorita crizei financiare profunde din intreaga lume.Acesti oameni sunt cei care au participat la sustinerea guvernelor si care au profitat de toate bogatiile fiarei, cei care au acceptat semnul fiarei( microcipul de identificare ).Prabusirea sistemului financiar mondial va conduce la disparitia banilor si iminenta implantare a oamenilor cu microcipul de identificare(sclavie).Cei care nu vor accepta semnul sunt alesii mielului – Isus Cristos – si armatele tarilor implicate in acest dezastru planetar, in cele din urma vor porni razboi impotriva acestora, deci, implicit impotriva lui Isus Cristos – fiul lui Dumnezeu.Se va declansa, in cele din urma, cel de-al 3-lea razboi mondial care va fi si ultimul.Isus Cristos impreuna cu cei alesi vor invinge coalitia fiarei, indiferent de forta acesteia care este insignifianta fata de forta lui Dumnezeu.

8. Şi mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.

Acest paragraf din Apocalipsa descrie ceea ce am mentionat mai sus: Multimea de oameni din intreaga Europa vor declansa revolta( mentionez ca in Europa se vor declansa mari revolte populare).

9. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.

Cele zece state - Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia, Japonia, Rusia, China si Vatican – nu vor mai ajuta financiar Europa, datorita revoltelor populare foarte puternice si in cele din urma, continentul european va fi distrus.Orasele mari din Europa vor arde si vor fi pustiite de furia multimii.

10. Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să facă voia Lui şi să se întâlnească într-un gând şi să dea fiarei împărăţia lor, până se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu.

Cei care conduc aceasta lume nu realizeaza nici acum in al 12 – lea ceas ca indeplinesc voia lui Dumnezeu si se indreapta spre pierzanie.

11. Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului.

Femeia, asa cum am aratat mai sus reprezinta BISERICA CATOLICA - UNIUNEA EUROPEANA care stapaneste toti sefii de state si de guverne din intreaga lume.

12. Şi a strigat cu glas puternic şi a zis: A căzut! A căzut Babilonul cel mare şi a ajuns locaş demonilor, închisoare tuturor duhurilor necurate, şi închisoare tuturor păsărilor spurcate şi urâte.

13. Pentru că din vinul aprinderii desfrânării ei au băut toate neamurile şi împăraţii pământului s-au desfrânat cu ea şi neguţătorii lumii din mulţimea desfătărilor ei s-au îmbogăţit.

INTR-ADEVAR, IN URMA REVOLTELOR POPULARE, UNIUNEA EUROPEANA SE VA PRABUSI DATORITA FAPTULUI CA TOTI BOGATII – BANCHERI, SEFI DE STATE, SEFI DE CORPORATII MULTINATIONALE, FRANCMASONI, SIONISTI – TOTI S-AU IMBOGATIT PE SEAMA POPOARELOR PE CARE LE-AU ASUPRIT SI LE-AU TINUT IN STADIUL DE SCLAVAGISM, DIN CELE MAI VECHI TIMPURI SI PANA IN PREZENT.

14. Şi am auzit un alt glas din cer, zicând: Ieşiţi din ea, poporul meu, ca să nu vă faceţi părtaşi la păcatele ei şi să nu fiţi loviţi de pedepsele sortite ei;

15. Fiindcă păcatele ei au ajuns până la cer şi Dumnezeu Şi-a adus aminte de nedreptăţile ei.

DUMNEZEU II AVERTIZEAZA PE CEI CREDINCIOSI INTRU ISUS CRISTOS, FIUL LUI DUMNEZEU, PE CEI CARE NU VOR ACCEPTA SEMNUL FIAREI(MICROCIPUL), SA NU SE FACA PARTASI LA PACATELE SAVARSITE DE CEI CARE AU ACCEPTAT SEMNUL SI CARE AU PROFITAT IMPREUNA CU CEI BOGATI LA DESFRAU SI LACOMIE. SA NU SE ALATURE LA REVOLTELE CARE VOR AVEA LOC( CACI REVOLTELE VOR FI DECLANSATE DE CATRE CEI CARE AU ACCEPTAT ACEASTA SITUATIE, CARE AU AVUT DE PROFITAT DE PE URMA CELOR BOGATI PRIN FUNCTII, PRIVILEGII SI BOGATII SI PE CARE, IN CELE DIN URMA, LE-AU PIERDUT DATORITA CRIZEI FINANCIARE).DE NOI CEI SARACI CARE NU AM FOST PARTASI LA INFAPTUIREA ACESTUI DEZASTRU, DUMNEZEUL ARE GRIJA PRIN SIMPLUL FAPT CA, NU AM DEVENIT SCLAVII FIAREI SI NU AM ACCEPTAT SEMNUL EI(MICROCIPUL).DE ACEEA, VA SFATUIESC SA NU VA IMPLICATI IN REVOLTELE CARE VOR AVEA LOC CURAND IN INTREAGA EUROPA.

16. Daţi-i înapoi, precum v-a dat şi ea şi, după faptele ei, cu măsură îndoită, îndoit măsuraţi-i; în paharul în care v-a turnat, turnaţi-i de două ori.

DUMNEZEUL NE SFATUIESTE SA LASAM EUROPA SA CULEAGA ROADELE SEMANATE : SARACIE, HAOS, CRIME, DESFRANARE SI MULTE ALTE PACATE.ACEASTA INSEAMNA SA-I LASAM PE CEI BOGATI SA DEVINA SI EI DE DOUA ORI MAI SARACI DECAT NOI.SA-I LASAM PE TOTI ACEIA CARE AU SAVARSIT ACESTE FAPTE SA DEVINA DE DOUA ORI MAI DESFRANATI, CRIMINALI, IDOLATRII.SA NU PARTCIPAM ALATURI DE ACESTIA LA REVOLTELE CARE VOR AVEA LOC CHIAR DACA VOM AVEA MULT DE SUFERIT.SA NE INTARIM IN CREDINTA.DUMNEZEU VA AVEA GRIJA DE NOI SI NE VA OCROTI.VOM AVEA VIATA VESNICA ALATURI DE DUMNEZEU SI FIUL SAU ISUS CRISTOS.

17. Pe cât s-a mărit pe sine şi a fost în desfătări, tot pe atâta daţi-i chin şi plângere. Fiindcă în inima ei zice: Şed ca împărăteasă şi văduvă nu sunt şi jale nu voi vedea nicidecum!

EUROPA, IMPREUNA CU SEFII DE STATE, CU CEI BOGATI SI TOTI CEI CARE I-AU ACEPTAT PE ACESTIA, AU FOST AROGANTI, S-AU CREZUT DUMNEZEI INVINCIBILI, S-AU DEDAT LA DESFATARI SI LACOMIE DE BOGATII, NE-AU PRIGONIT PE NOI CEI SARACI SI CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS.DUMNEZEU NE SFATUIESTE SA-I LASAM SA SE DISTRUGA, SA SE CHINUIE LA FEL CUM NE-AU CHINUIT SI EI.SA-I LASAM SA-SI PLANGA PROPRIILE LOR FAPTE.BOGATII LUMII SI AI EUROPEI NU AU VAZUT SAU NU AU VRUT SA VADA BATJOCURA LA CARE NE-AU SUPUS.

18. Pentru aceea într-o singură zi vor veni pedepsele peste ea: moarte şi tânguire şi foamete şi focul va arde-o de tot, căci puternic este Domnul Dumnezeu, Cel ce o judecă.

PRIN VOIA LUI DUMNEZEU, TOTUL SE VA IMPLINI FOARTE RAPID.REVOLTELE POPULARE VOR FI INECATE IN SANGE DE CATRE ARMATELE FIAREI PENTRU APARAREA PRIVILEGIILOR CELOR BOGATI.EUROPA VA ARDE LA PROPRIU DE FURIA OARBA A CELOR NECREDINCIOSI IN ISUS.

19. Iar împăraţii pământului, care s-au desfrânat cu ea şi s-au dezmierdat cu ea, se vor jeli şi se vor bate în piept pentru ea, când vor vedea fumul focului în care arde,

Stând departe de frica chipurilor ei, şi zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, Babilonul, cetatea cea tare, că într-un ceas a venit judecata ta!

BOGATII STATELOR LUMII CARE S-AU IMBOGATIT DE PE URMA RESURSELOR EUROPEI VOR REGRETA ENORM DISTRUGERILE PE CARE EI INSISI LE-AU DECLANSAT.

20. Şi neguţătorii lumii plâng şi se tânguiesc asupra ei, căci nimeni nu mai cumpără marfa lor,

Marfă de aur şi de argint, pietre preţioase şi mărgăritare, vison şi porfiră, mătase şi stofă stacojie, tot felul de lemn bine mirositor şi tot felul de lucruri de fildeş, de lemn de mare preţ şi marfă de aramă şi de fier şi de marmură,

Şi scorţişoară şi balsam şi mirodenii şi mir şi tămâie şi vin şi untdelemn şi făină de grâu curat şi grâu şi vite şi oi şi cai şi căruţe şi trupuri şi suflete de oameni.

Şi roadele cele dorite de sufletul tău s-au dus de la tine şi toate cele grase şi strălucite au pierit de la tine şi niciodată nu le vor mai găsi.

Iar neguţătorii de aceste lucruri, care s-au îmbogăţit de pe urma ei, vor sta departe, de frica chinurilor ei, plângând şi tânguindu-se,

Şi zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, cea înveşmântată în vison şi în porfiră şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare! Că într-un ceas s-a pustiit atâta bogăţie!

Şi toţi cârmacii şi toţi cei ce plutesc pe mare şi corăbierii şi toţi câţi lucrează pe mare stăteau departe,

Şi strigau, uitându-se la fumul focului în care ardea, zicând: Care cetate era asemenea cu cetatea cea mare!

Şi îşi puneau ţărână pe capetele lor şi strigau plângând şi tânguindu-se şi zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, în care s-au îmbogăţit din comorile ei toţi cei ce ţin corăbii pe mare, că într-un ceas s-a pustiit!

IN URMA ACESTOR REVOLTE POPULARE SI A RAZBOIULUI CARE SE VA DECLANSA, EUROPA VA FI PARJOLITA.TOTI CEI CARE S-AU IMBOGATIT DE PE URMA RESURSELOR EUROPEI, A BOGATIILOR EI, TOTI BANCHERII, COMERCIANTII, INDUSTRIASII CARE AU FACUT AVERI INCOMENSURABILE, FARA SA REDISTRIBUIE ACEASTA BOGATIE IN MOD ECHITABIL TUTUROR OAMENILOR PE CARE I-AU TRANSFORMAT IN SCLAVI, SE VOR TANGUI DIN CAUZA PIERDERII ACESTOR BOGATII SI SE VOR TINE DEPARTE DE ACESTE EVENIMENTE.VOR ASISTA CU UIMIRE LA DISTRUGEREA SI PUSTIIREA EUROPEI.

21. Veseleşte-te de ea, cerule şi voi sfinţilor, şi voi apostolilor, şi voi proorocilor, pentru că Dumnezeu a pronunţat judecata voastră asupra ei.

TOTI OAMENII CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS, TOTI APOSTOLII, SFINTII SI PROROCII LUI DUMNEZEU VOR FI RAZBUNATI PRIN ACEASTA DREAPTA JUDECATA.

22. Şi glasul celor ce cântă din chitară şi din gură şi din flaut şi din trâmbiţă nu se va mai auzi de acum în tine şi nici un meşteşugar de orice fel de meşteşug nu se va mai afla în tine şi huruit de mori nu se va mai auzi în tine niciodată!

Şi niciodată lumina de lampă nu se va mai ivi în tine; şi glasul de mire şi mireasă nu se vor mai auzi în tine niciodată, pentru că neguţătorii tăi erau stăpânitorii lumii şi pentru că toate neamurile s-au rătăcit cu fermecătoria ta.

Şi s-a găsit în ea sânge de prooroci şi de sfinţi şi sângele tuturor celor înjunghiaţi pe pământ.

IN EUROPA, DATORITA REVOLTELOR POPULARE SI A RAZBOIULUI DEVASTATOR, TOTUL VA FI DISTRUS SI PARJOLIT.NIMENI NU VA MAI PRODUCE SI VA VINDE, BOGATII LUMII VOR DISPAREA, NU VOR MAI EXISTA ASUPRITI SI ASUPRITORI.

SA NE BUCURAM NOI CEI CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS, CACI DREAPTA VA FI JUDECATA LUI DUMNEZEU PENTRU CEI CARE AU LUAT IN DERADERE NUMELE DOMNULUI.

Si inca ceva, SUA are putere de la Uniunea europeana - Biserica Catolica.

“Si am vazut o alta fiara, ridicandu-se din pamant, si avea doua coarne asemenea mielului, dar graia ca un balaur.”-coarnele mici ca ale mielului descrie istoria recenta a SUA.Graieste ca un balaur - forta armata impresionanta a SUA.
“Si toata stapanirea celei dintai fiare ea o pune in lucrare, in fata ei. Si face pamantul si pe locuitorii de pe el sa se inchine fiarei celei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata”. SUA prin forta militara si NATO da putere fiarei celei mari(UE - Biserica Catolica).SUA vor determina prin lege(decret papal)ca toti locuitorii pamantului sa se inchine Bisericii Catolice - acesta este semnul.Cei care nu il vor accepta vor fi prigoniti, tarati in inchisori(Guantanamo) si ucisi de catre armata SUA.Biserica Catolica a primit in decursul istoriei o rana de moarte dar s-a vindecat - actualmente Biserica Catolica a recapatat puterea teribila din trecut - vor urma oare crimele din perioada inchizitiei catolice?
” Si face semne mari, incat si foc face sa se pogoare din cer, pe pamant, inaintea oamenilor” - banuiesc ca recunoasteti aici puterea impresionanta a SUA( politica, economica si militara).
“Si amageste pe cei ce locuiesc pe pamant prin semnele ce i s-au dat sa faca inaintea fiarei, zicand celor ce locuiesc pe pamant sa faca un chip fiarei care a fost ranita cu sabia si a ramas in viata”.
“Si i s-a dat ei sa insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei sa si graiasca si sa omoare pe toti cati nu se vor inchina chipului fiarei”.
” Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.
” Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.
” Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase”
Sunt curios ce chip vor fi fortati sa faca oamenii Bisericii Catolice la care sa se inchine( “sa nu-ti faci chip cioplit”).Sau poate chipul a fost facut deja.Cumva imaginea papei care se crede inlocuitorul lui Dumnezeu pe Pamant - ” VICARIUS FILII DEI” este titlul bisericii catolice si a papei.Ce reprezinta acest titlu? Inlocuiesti literele cu cifrele, aduni si afli rezultatul.Este 666.” Cine are intelepciune sa socoteasca, este numar de om si este 666″.

Alte argumente din Apocalipsa care ne arata ca biserica catolica este fiara: ” 1.Si a venit unul din cei sapte ingeri, care aveau cele sapte cupe, si a grait catre mine, zicand: Vino sa-ti arat judecata desfranatei celei mari, care sade pe ape multe,
2. Cu care s-au desfranat imparatii pamantului si cei ce locuiesc pe pamant s-au imbatat de vinul desfranarii ei.
3. Si m-a dus, in duh, in pustie. Si am vazut o femeie sezand pe o fiara rosie, plina de nume de hula, avand sapte capete si zece coarne.
4. Si femeia era imbracata in purpura si in stofa stacojie si impodobita cu aur si cu pietre scumpe si cu margaritare, avand in mana un pahar de aur, plin de uraciunile si de necuratiile desfranarii ei - fiara rosie( culoarea bisericii catolice), care are sapte capete( puterea grupului G7, puterea economica si financiara) - 10 coarne - conducatorii celor 10 tarii implicate in Noua Ordine Mondiala, enumerate de mine .Purpura si stofa stacojie - ritualurile preotilor catolici si papei?Sunt toti imbracati in stacojiu, imbodobiti cu pietre pretioase si margaritare.
5. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfranatelor si a uraciunilor pamantului - pe frontispiciul Bisericii Catolice este scris VICARIUS FILII DEI = 666.
6. Si am vazut o femeie, beata de sangele sfintilor si de sangele mucenicilor lui Iisus, si vazand-o, m-am mirat cu mirare mare - CEI 80.000.000 DE CRESTINI UCISI IN TIMPUL INCHIZITIEI CATOLICE PENTRU SIMPLUL FAPT CA AU INDRAZNIT SA CITEASCA BIBLIA, CUVANTUL LUI DUMNEZEU.
7. Si ingerul mi-a zis: De ce te miri? Eu iti voi spune taina femeii si a fiarei care o poarta si care are cele sapte capete si cele zece coarne.

Voi explica care este rana de moarte.

CUM ESTE IDENTIFICATA FIARA?

FIARA=BISERICA CATOLICA=PAPALITATEA

1.”Fiara iese din mare” - papalitatea s-a ridicat din Europa occidentala foarte populata.
2.”Ajunge sa fie o putere mondiala” - ( catolic=universal).Biserica catolica este cea mai puternica si influenta la nivel mondial.
3.”Huleste” - “Noi(papii) tinem pe pamant locul Dumnezeului Atotputernic” - citat din Papa Leon al XIII-lea.
“Preotul cu adevarat iarta pacatele in virtutea puterii data de Hristos” - Catehismul religiei catolice.
4.”Guverneaza 42 luni profetice” - 1 zi profetica=1 an literal /42 luni=1260 zile/42=1260 ani.In anul 538 este stabilita oficial ROMA PAPALA prin decretul imparatului Justinian.In 1798 papalitatea primeste o rana de moarte, papa este capturat de generalul lui Napoleon: 538-1798=1260 ani.
5.”Primeste o rana de moarte care este vindecata” - in 1798 generalul il ia pe papa captiv in Franta unde moare exilat.Toti europenii au crezut ca este sfarsitul papalitatii.DUMNEZEU NE-A AVERTIZAT CA ACEASTA RANA VA FI VINDECATA.INSA, IN 1929, MUSSOLINI INFIINTEAZA STATUL SUPREM AL VATICANULUI.

Rana de moarte va fi vindecata.In 1929, prin Tratatul de la Letran, Mussolini infiinteaza Statul Suprem Vatican.
6.”Puterea religioasa care primeste inchinare” - vezi milioanele de pelerini care merg la Vatican pentru inchinare.
7.”Face razboi cu sfintii lui Dumnezeu” - in timpul inchizitiei catolice pest 80 milioane de oameni au fost torturati si ucisi pentru simplul motiv ca citeau Biblia.
8.”Are numarul 666″ - titlul oficial al papei, VICARIUS FILII DEI” = 666=INLOCUITORUL FIULUI LUI DUMNEZEU - O MARE HULA.
V(5)+I(1)+C(100)+A(0)+R(0)+I(1)+U(5)+S(0)=112
F(0)+I(1)+L(50)+I(1)+I(1)=53
D(500)+E(0)+I(1)=501
TOTAL: 112+53+501=666

9.”Este condusa de un om” - conducatorul suprem, papa.

SE CAM LEAGA LUCRURILE, NU?SI INCA CEVA.SEMNUL CARE SE PUNE PE MANA SAU PE FRUNTE(CIPUL)POATE FI SEMNUL FIAREI.DAR SEMNUL FIAREI ESTE INCHINAREA LA FIARA PRIN DECRETAREA DUMINICII CA ZI DE ODIHNA.CUM SE VA FACE ASTA?IN UNIUNEA EUROPEANA SE DISCUTA DECRETAREA SAPTAMANII DE LUCRU DE 6 ZILE SI ZI DE ODIHNA DUMINICA, ZIUA DE ODIHNA SI INCHINARE PAGANA LA ZEUL SOARE.INTR-ADEVAR DACA SE DECRETEAZA ACEASTA SI VOM FI IMPLANTATI, VOM FI NEVOITI SA VENIM SI SAMBATA LA SERVICIU PRIN FAPTUL CA PATRONII NE VOR PONTA PRIN SCANAREA MICROCIPULUI, IAR CEI CARE NU VOR MUNCII SAMBATA ISI VOR PIERDE LOCURILE DE MUNCA(”NIMENI NU VA PUTEA VINDE SAU CUMPARA FARA SA AIBA SEMNUL FIAREI 666″ - AM DEMONSTRAT CARE ESTE SEMNUL FIAREI.

APROPO DE CE AM SCRIS MAI SUS.ATI URMARIT LA STIRI REVOLTELE DIN FRANTA DE LA PARIS.CAT DE MARE POATE FI FURIA MULTIMII.ATI OBSERVAT CA AU INCEPUT SA DEA FOC, SA SE LUPTE CU FORTELE DE ORDINE PENTRU FAPTUL CA VOR FI 2 MILIOANE DE SOMERI.OARE CE SE VA INTAMPLA DACA REVOLTELE SE VOR EXTINDE IN INTREAGA EUROPA?CUMVA CEEA CE AM DESCRIS EU?II ROG PE TOTI CEI CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS SA NU PARTICIPE LA ACESTE REVOLTE.VA FI FOARTE GREU INCLUSIV IN ROMANIA CU ACEASTA CRIZA FINANCIARA CAT DE CURAND( CRED CA INCEPAND CU LUNA IUNIE VA FI DEZASTRU).NU VREAU SA VA SPERII DAR “VREMURILE SUNT APROAPE”.