Persoane interesate

marți, 24 martie 2009

Apel impotriva pasapoartelor biometrice si a introducerii microcipului in Romania

In atentia: Primului Ministru, Senatului, Presedintelui Camerei Deputatilor si Presedintelui Comisiei pentru Administratie Publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic, Ministerului Santatii, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Afacerilor Externe

Subiect: Apel impotriva pasapoartelor biometrice si a introducerii microcipului in Romania

Stimati domni,

Va numarati printre politicienii care reprezinta sau sustin un model de indiferenta privind pasapoartele biometrice sau microcipurile.
Parlamentul, statul si autoritatile au in realitatea romaneasca un singur obiectiv: inlesnirea afacerilor pentru un numar limitat de persoane, colegi de-ai dumneavoastra sau chiar dumneavoastra. Va reamintesc, si imi asum aceasta afirmatie, dumneavoastra dati dovada de o astfel de atitudine prin neimplicarea in rezolvarea cetatenilor din Romania sau chiar prin permiterea afacerilor negandite ce distrug omul. Obiectivele comunitare sunt neindeplinite prin transformarea lor in actiuni, realizari, sau nici chiar prin promulgarea unor legi viabile.
Consideram ca este necesara de urgenta elaborarea unei initiative legislative privind blocarea introducerii acestor sisteme de monitorizare fizice si mentale a populatiei, avand ca motivatie Constitutia care da dreptul omului la libertatea credintei. Suntem o tara cu 85% crestini, si conform Noului Testament din Biblie, in Apocalipsa lui Ioan, "cine va accepta cifra satanei in veci nu va ajunge la lumina".
Efectul acestor actiuni va fi: o populatie bolnava, o populatie care in loc sa munceasca pentru a plati taxele, isi va petrece timpul prin spitale incercand sa isi recapete puterea de munca!
Deoarece NU ne aratati implicare, ingrijorare sau macar constientizare a situatiei actuale a introducerii pasapoartelor biometrice si a microcipurilor pe teritoriul Romaniei, va transmitem ca nu acceptam sa suferim, tot noi, pentru interesele dumneavoastra. Nu dorim sa permitem afaceri si satisfacerea unor interese ale dumneavoastra si/sau ale colegilor dumneavoastra, finantate pe sanatarea noastra.
Va solicitam sa va interesati si sa asigurati promulgarea unor initiative legislative, intr-o forma performanta si realmente benefica omului, prin sesizarea si monitorizarea comisiei de specialitate si a organismelor imputernicite sa implementeze prevederile unor norme legale in acest sens. Va solicitam sa va implicati pana solutionarea normala a acestei situatii.

Autor: informatie confidentiala
Fratilor va indemn sa semnati aceasta petitie impotriva faradeligilor care ni se baga pe gat si sa nu uitam ca : unde vom vi mai multi intru numele Domnului acolo v-a fi si Dumnezeu! Amin.

4 comentarii:

DIACON .GHEORGHE CAZACU spunea...

da dar parlamentul este afonnnnn.........

DIACON .GHEORGHE CAZACU spunea...

Ce Petitie in care nu o suferim nici unul.

I LOVE YOU spunea...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

草蜢Jon spunea...

That's actually really cool!亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,
三級片,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,成人圖片區